Vanuit de richting Haarlem (NS Station)
Volg de N200 richting Bloemendaal, deze gaat over in de Verspronckweg. Neem de rotonde linksaf naar de Korte Verspronckweg. Vervolgens de rotonde rechtdoor de Julianalaan op. De eerstvolgende rotonde linksaf naar de Bloemendaalseweg en volg deze tot de Duinlustweg aan de linkerkant. De ingang op nummer 16 ligt hierna aan uw rechterhand. Rijd de toegangsweg op tot op de parkeerplaats, richting Leefstijl Centrum.


Vanuit de richting Bloemendaal (Bloemendaalseweg)

Volg de Bloemendaalseweg richting Overveen. Bij de rotonde rechtdoor Overveen in. Over het spoor rechtdoor de Korte Zijweg op. Links af de Duinlustweg in kort hierna bij nummer 16 rechtsaf. Rijd de toegangsweg op tot op de parkeerplaats, richting Leefstijl Centrum.


Vanuit de richting Heemstede (NS Station)

Ga via de Leidsevaartweg bij de stoplichten links af de N208 op. Neem de eerste afslag links bij de stoplichten (thv het LifeFit centrum) de Sleedoornweg. Volg deze tot de splitsing met de Bovenweg en ga hier rechtsaf. Neem de eerste weg links de Zijweg en daarna de eerste weg rechts de Duinlustweg. Volg deze tot nummer 16 aan de linker kant. Rijd de toegangsweg op tot op de parkeerplaats, richting Leefstijl Centrum.
Of
Neem de Zandvoortselaan richting Zandvoort tot de rotonde. Hier rechtsaf de Bilderdijklaan op. Deze gaat over in de
Burg. den Texlaan en deze gaat weer over in de Bovenweg. Neem de eerste weg links de Zijweg en daarna de eerste weg rechts de Duinlustweg. Volg deze tot nummer 16 aan de linker kant. Rijd de toegangsweg op tot op de parkeerplaats, richting Leefstijl Centrum.

 

Google maps