Na 10 jaar gevestigd geweest te zijn in Bloemendaal is de praktijk sinds 1 juni 2020 in Overveen gevestigd als Praktijk voor Osteopathie Bob Haanappel, Osteopaat DO-mro.

Na zijn opleiding tot fysiotherapeut volgde Bob Haanappel de vijfjarige opleiding tot osteopaat bij The International Academy of Osteopathy in Tiel. In Engeland deed hij vervolgens een postgraduate opleiding in craniale osteopathie aan het Sutherland Cranial College. Ook volgde hij, in Nederland en in Spanje, de opleiding ‘Biodynamics of Osteopathy’ volgens de methode van dr. James Jealous, gevolgd door de tweejarige opleiding ‘Osteopathie bij kinderen’.

Bob is erkend Osteopaat MRO (Member of the Register of Osteopaths) en mag de titel DO (Diploma Osteopathie) achter zijn naam voeren. Hij is aangesloten bij het NRO, het Nederlandse Register voor Osteopathie, en is gehouden aan de reglementen van het beroepsprofiel, de beroepscode en de kwaliteitseisen. Als geregistreerd osteopaat valt hij tevens onder het toezicht van de onder het NRO opererende klachtencommissie en tuchtraad. Zie www.osteopathie-nro.nl.

 

Ingang naar het landgoed Duinlust

   
Ingang naar de praktijk vanaf de parkeerplaats gezien

 

Het Landgoed Duinlust vanaf de parkeerplaats

 

Kijk ook eens op de website van het Lifestyle As Medicine Center: www.lamc360.eu